Westwijk Makelaars
De makelaar voor Westwijk en omstreken

De makelaar voor Westwijk en omstreken

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen, bel ons!

Contact opnemen Woningen bekijken

Onze diensten

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Vier met ons 7 sprankelende jaren met Westwijk Makelaars!

In de afgelopen zeven jaar heeft Westwijk Makelaars, een dynamisch en vooruitstrevend makelaarskantoor, zich ferm gevestigd binnen de Amstelveense vastgoedmarkt. Ons enthousiasme en deskundigheid reiken echter verder dan de grenzen van onze thuisbasis. Wij hebben het genoegen gehad om klanten in en rondom Amstelveen - in steden zoals Amsterdam, Haarlem, Aalsmeer, Uithoorn, De Kwakel, Kudelstaart, Mijdrecht en Hoofddorp - succesvol bij te staan bij de verkoop, aankoop en verhuur van hun eigendommen.

Lees meer

Vier met ons 7 sprankelende jaren met Westwijk Makelaars!

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste woningen in beeld

Bekijk ons volledige aanbod

Succesvol je huis verkopen

Ik sta 24/7 voor je klaar. Korte lijnen en snel schakelen. Een huis verkoop je samen, het kan emotioneel zijn. Het is niet zomaar wat. Daarom doe ik voor iedere woning mijn uiterste best om snel de beste prijs voor jou te krijgen.

Neem contact op

Verkocht aanbod

Te laat! Deze woningen hebben wij succesvol verkocht!

Bekijk ons volledige aanbod

Jouw nieuwe woning kopen

Een huis kopen is ingrijpend en spannend. Maar ook leuk. Samen zoeken wij jouw droomwoning en maken er een gezellige zoektocht van.

Neem contact op

Westwijk Makelaars staat altijd voor u klaar!

Westwijk Makelaars is een jong makelaars kantoor dat zich gespecialiseerd heeft in aan- en verkoop begeleiding van woningen in Amstelveen en omstreken. Westwijk Makelaars is een laagdrempelig, makelaarskantoor dat staat voor een persoonlijk aanpak. Met onze 24/7 service kunt u altijd een afspraak met ons . maken ook in de avond uren en in het weekend. Wij gaan verder dan alleen onze makelaars activiteiten. Wilt u informatie over de scholen in de buurt of heeft u vragen over het winkelaanbod, sportgelegenheden en andere recreatie mogelijkheden. Wij kennen de buurt als geen ander en brengen u graag in contact met de juiste mensen.

Lees meer