Westwijk Makelaars

Vier met ons 7 sprankelende jaren met Westwijk Makelaars!

In de afgelopen zeven jaar heeft Westwijk Makelaars, een dynamisch en vooruitstrevend makelaarskantoor, zich ferm gevestigd binnen de Amstelveense vastgoedmarkt. Ons enthousiasme en deskundigheid reiken echter verder dan de grenzen van onze thuisbasis. Wij hebben het genoegen gehad om klanten in en rondom Amstelveen - in steden zoals Amsterdam, Haarlem, Aalsmeer, Uithoorn, De Kwakel, Kudelstaart, Mijdrecht en Hoofddorp - succesvol bij te staan bij de verkoop, aankoop en verhuur van hun eigendommen.

Westwijk Makelaars staat synoniem voor persoonlijke dienstverlening en flexibiliteit. Of het nu gaat om een weekendbezichtiging of een intakegesprek in de avonduren, wij passen ons aan uw schema aan. Maatwerk is waar we voor staan, met een dienstverlening die net zo uniek is als onze cliënten en hun wensen. En met onze belofte om altijd bereikbaar te zijn, zelfs buiten de reguliere kantoortijden, zetten wij die extra stap voor u.

Ons professionele team, bestaande uit een gecertificeerde makelaar en twee toegewijde medewerkers en staat garant voor een zorgeloze ervaring! Of het nu gaat om de verkoop van uw huidige woning, het vinden van uw droomhuis, of het snel verhuren van een pand. Bij Westwijk Makelaars draait alles om uw tevredenheid - dat is de kracht van onze efficiënte en klantgerichte service. 

Met een volledig vernieuwde website, een modern logo en samenwerking met onze sterke socialmedia partner ben u verzekerd van maximale aandacht voor uw pand, waarbij geen enkel woningmedium overgeslagen wordt. Wij zijn klaar voor de toekomst!

Bent u geïnteresseerd om meer te weten te komen over onze unieke aanpak? Wij nodigen u van harte uit voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Bel ons op 020-6400300 of stuur een e-mail naar info@westwijkmakelaars.nl

Ontdek de Westwijk Makelaars ervaring - wij kijken ernaar uit om u te ontmoeten!

Hartelijke groeten,

Het team van Westwijk Makelaars

*Westwijk Makelaars staat ingeschreven in het register van Vastgoedcert en voldoet hiermee aan alle benodigde opleidingseisen. Westwijk Makelaars volgt in haar bedrijfsvoering de onderlinge afspraken die gemaakt zijn tussen de brancheverenigingen NVM, VBO, Vastgoedpro en Vereniging Eigen Huis.

Terug naar de homepage

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste woningen in beeld

Bekijk ons volledige aanbod