Westwijk Makelaars

Ben je van plan om een huis te verkopen in Amstelveen?

Staan er bij jou in de buurt al meerdere huizen te koop? Hoe zorg je dan toch dat je je huis voor een goede prijs kunt verkopen? Woningen verkopen is vakwerk. Er moet gezorgd worden dat je huis onder de aandacht komt, dat het op de juiste manier gepresenteerd wordt op de juiste plek. En natuurlijk dat zoveel mogelijk mensen het te zien krijgen, online en offline. Westwijk Makelaars is bekend met Amstelveen en kent alle voordelen en verschillende goede kanten van jouw wijk.

Maar wat je vooral wilt is op een ontspannen manier je huis verkopen. Rust en zekerheid en een persoonlijke behandeling van je makelaar. Omdat we nooit meer dan vijftien panden in onze portefeuille willen hebben, kun je er van op aan dat we alle tijd voor je hebben.

Contact opnemen

Wat komt er allemaal op je af als je je huis wil verkopen?

  1. Waardebepalen: We geven je meteen een bepaling van de waarde van het huis, gebaseerd op de woning, recente transactiegegevens, en natuurlijk onze ervaring in de markt. Zo weet je meteen waar je aan toe bent.
  2. Marketing: We zorgen er voor dat de sterke kanten van je woning onder de aandacht komen van een zo groot mogelijk publiek. Dit betekent dat het online op de juiste platforms zoals Funda en vbo.nl wordt gepost, als ook op onze website. Natuurlijk gaan we het ook direct promoten aan ons grote netwerk van makelaars en kandidaat kopers.
  3. Bezichtigen: De woning kan nu bezichtigd worden. Uw makelaar is helemaal op de hoogte van de sterke punten van het huis en de buurt waarin het zich bevind, en zal zelf bij ieder bezichtiging aanwezig zijn. Onze stijl is warm en vriendelijk. Niet zo hap snap als de grotere firma’s dat vaak doen. Met ervaring en gezelligheid leiden we de klanten rond.
  4. Onderhandeling: Als er een bod wordt gedaan krijg je dat meteen te horen en bespreken we meteen de beste strategie. Wij voeren de onderhandelingen betreffende de prijs als ook de voorwaarden zoals het moment van overdracht, roerende zaken en dergelijken. Uiteraard zorgen we voor de hoogst mogelijke verkoopopbrengst!
  5. Overdracht: Het verzorgen van een vlotte en positieve overdracht behoort ook tot ons takenpakket. Dit gaat via de notaris waarbij de notariële stukken correct opgesteld moeten worden, en waarbij we de verplichtingen van de koper in het oog houden. Je wordt onder andere beschermt met de benodigde ouderdoms- en asbestclausules. Omdat we vele honderden panden inmiddels hebben ver-en aangekocht weten we hoe de hazen lopen.
  6. </ol

Hoe verkoop ik mijn huis in Amstelveen?

We snappen dat het verkopen van je huis niet alleen een zakelijke, maar ook een emotionele aangelegenheid is. We zorgen er dan ook voor dat u als huiseigenaar centraal staat, en niet enkel het huis. Samen stellen we een verkoopplan op aan de hand waarvan je beslist of je met ons in zee gaat, zodat u precies weet wat u van ons kunt verwachten.

Die zachtere kant van een transactie schuwen wij niet, het is een delicaat proces maar waar het uiteindelijk ook draait om een strakke transactie.

Verkopen op de vrije markt of aan een beleggingsmakelaar?

Heb je een woning of een huis in Amstelveen die je wil verkopen? Er zijn verschillende mogelijkheden, afhankelijk van je situatie. Wil je er snel van af of heb je tijd om op een beter bod te wachten?

Wellicht wil je je huis verkopen in Amstelveen en binnen een paar dagen verkocht hebben? Dat kan bijvoorbeeld door het te verkopen aan een investeerder of vastgoedbelegger. Dit kan handig zijn als je al een nieuw huis gekocht, of op het oog hebt, en je anders het risico loopt die woning mis te lopen. Ook voor expats is het vaak aantrekkelijk om het huis te verkopen via een beleggingsmakelaar. De verkoopprijs wordt dan natuurlijk wat lager, maar aan de andere kant voorkom je kosten zoals overbruggingskredieten en dubbele hypotheeklasten.

Dus daarom: Huis verkopen Amstelveen? Westwijk makelaars staat voor je klaar. Je kunt via e-mail contact met ons opnemen. Of bel gewoon even 020 640 0300 dan kunnen we vrijblijvend even sparren over de mogelijkheden.

Hopelijk tot snel.
Vriendelijke groet,
Wim Loos

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste woningen in beeld

Bekijk ons volledige aanbod