Westwijk Makelaars
Blog

Amstelveen makelaardij? Een makelaar bemiddelt bij koop en verkoop, huur en verhuur van huizen en kantoren. Aan de Nieuwezijds Voorburgwal 75 in Amsterdam staat nog altijd 't Makelaers Comptoir oftewel "Makelaarskantoor", een van de laatste 17e-eeuwse gildehuizen van de stad. 

Het kantoor was bedoeld voor tussenpersonen die dienden in de handel van onroerende zaken, maar ook voor roerende zaken zoals koffie, graan, en andere handelswaar die vanuit alle delen van de wereld naar de stad werd gebracht. Tegenwoordig bedoelen we met een makelaar voornamelijk nog iemand die transacties tussen koper en verkoper tot stand brengt betreffende onroerend goed. 

Makelaardij in Amstelveen

Er zijn verschillende makelaarskantoren te vinden in Amstelveen. Vaklui die verstand hebben, niet alleen van bouwkunde, economie en marketing, privaat- en publiekrecht, en boekhouden, maar vooral ook mensen die bekend zijn met de lokale markt en alles afweten van de buurten en wijken van Amstelveen. 

Een goede makelaar weet precies hoe hij een woning het beste op de markt kan aanbieden, en kan ook bemiddelen bij het aankopen van een woning. Hij weet hoe je toekomstige woonplaats er uit ziet, en met zijn ervaring weet hij ook waar mensen naar op zoek zijn binnen de lokale woningmarkt.

Huis verkopen in Amstelveen

Je huis verkopen is niet alleen een zakelijke overweging maar ook een persoonlijke ervaring. Tenslotte heb je waarschijnlijk vele herinneringen van jarenlang fijn leven in de woning die je nu gaat verlaten De juiste makelaar zorgt er voor dat u als verkoper centraal staat. Samen stel je een verkoopplan op, aan de hand waarvan je beslist of je met ons de makelaar in zee gaat, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. 

Amstelveen makelaardij, Westwijk Makelaars onderscheidt zich door een warme en gezellige sfeer waarin we 24/7 voor je klaar staan

Door een waardebepaling van een goede makelaar weet je meteen waar je aan toe bent. De beste manier om je huis te verkopen is door er voor te zorgen dat het bij een zo groot mogelijk relevant publiek onder de aandacht komt, door middel van goede foto’s te plaatsen op relevante sites. De makelaar zal ook onderhandelen met de koper of aankoopmakelaar, en zorgen voor een positieve en vlotte overdracht van de woning.

 

 

Huis kopen in Amstelveen

Naar wat voor een wijk ben je op zoek? Veel groen en ruimte, of dicht bij het centrum? 

Hoe zit het met de scholen daar in de buurt? En de bereikbaarheid? De juiste makelaar kent zijn stad door en door, en geeft niet alleen advies over de juiste locatie en de voor- en nadelen van de wijken, maar weet ook precies welke woningen er te koop staan, en waar hij het beste voor je kan bemiddelen.

Het Amstelland is al eeuwen in trek bij mensen op zoek naar rust en ruimte vlakbij de stad. Ideaal gelegen en met goede verbindingen naar Amsterdam, is het een plek waar veel forenzen een huis kopen. Ook Schiphol ligt vlak aan de deur, wat interessant is voor bedrijven en daardoor hun werknemers. Met een groot aantal verschillende wijken die allemaal rust en ruimte uitstralen vlakbij de stad, is jouw droomhuis hier vast te vinden.

Of je nu een huis wil kopen, of juist verkopen, een goede makelaar is een belangrijke beslissing die je veel zorgen en kosten kan besparen. Kies voor een makelaar die niet alleen bekend is met de markt, maar ook met Amstelveen zelf. 

Neem contact op met ons voor een vrijblijvend gesprek

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste woningen in beeld

Bekijk ons volledige aanbod