Westwijk Makelaars

Makelaar Uithoorn 

Bent u op zoek naar een makelaar in Uithoorn? In dat geval kunt u gelukkig bij ons terecht. Wij houden ons als makelaar bezig met verschillende activiteiten. We richten ons ook op de verhuurmarkt. We zijn laagdrempelig als makelaarskantoor en vinden het belangrijk om een persoonlijke aanpak te hanteren. Een makelaar kunt u voor verschillende diensten inzetten en wij nemen graag activiteiten uit uw handen met onze vele ervaring. In deze tekst gaan wij eerst dieper in op de verschillende diensten. Vervolgens bespreken wij ook de kracht van onze service. 

Woningen bekijken

Succesvol je huis verkopen

Ik sta 24/7 voor je klaar. Korte lijnen en snel schakelen. Een huis verkoop je samen, het kan emotioneel zijn. Het is niet zomaar wat. Daarom doe ik voor iedere woning mijn uiterste best om snel de beste prijs voor jou te krijgen.

Neem contact op

Makelaarskantoor Uithoorn

In de eerste plaats houden wij ons bezig met de verkoop van woningen. Wilt u snel uw woning verkopen? Dan is het zeker geen slecht idee om van onze diensten gebruik te maken. Wij kunnen bezichtigingen voor u uitvoeren, contracten opstellen, adverteren en nog veel meer doen. Wilt u graag een woning kopen? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij kennen de stad Uithoorn goed en kunnen dus zoeken op basis van uw voorkeuren. Daarnaast houden wij ons ook bezig met de verhuurmarkt. Heeft u een pand dat u graag wilt verhuren? Ook dan kunnen wij u helpen met bezichtigingen en huurcontracten opstellen. Het is dus meerdere redenen aan te raden om makelaarskantoor Uithoorn in te schakelen. 

Ons aanbod

Makelaarskantoor Uithoorn

Makelaardij Uithoorn

We kunnen niet alleen verschillende activiteiten uit uw handen nemen, maar ook een uitstekende service bieden. Voor ons is bereikbaarheid bijvoorbeeld een groot goed. U kunt ons niet alleen tijdens reguliere werkdagen bereiken, maar bijvoorbeeld ook in de avonduren en het weekend. Wij kunnen u ook voorzien van extra informatie als het gaat om de buurten in Uithoorn. Denk dan aan de scholen, verenigingen en ga zo maar verder. We zijn jong en zeer betrokken bij onze klanten. Om die reden hebben we ook al veel uitstekende beoordelingen mogen ontvangen. Daar zijn we natuurlijk hartstikke trots op. 

Contact

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste woningen in beeld

Bekijk ons volledige aanbod