Westwijk Makelaars
Blog

Als je zoekt naar een Amstelveense makelaar zit je bij Westwijk makelaars goed!

Kort even voorstellen. Wim Loos, eigenaar makelaarskantoor Westwijk Makelaars. Gek om me online voor te stellen natuurlijk. Maar u oriënteert zich voor een verkoopmakelaar.

We onderscheiden ons door:

  • Zeer persoonlijke aandacht
  • Ervaring in de Amstelveense markt
  • Gezelligheid
  • Korte lijnen en snelle reacties
  • Aangesloten bij de organisatie
  • Laagdrempelig kantoor
  • Ook in het weekend en avonduren bereikbaar
  • Lid van VBO
  • K-RMT gecertificeerd makelaar
  • Cijfer 9,4 verkoop en 9,9 aankoop op Funda

Denk je eraan om je huis te verkopen? Wil je eens vrijblijvend praten over de mogelijkheden of de eventuele waarde van je woning?

Makelaars in Amstelveen

Er zijn redelijk veel makelaars in Amstelveen. Logisch want Amstelveen is erg in trek bij mensen die werken in Amsterdam of op Schiphol. Ook vele bedrijven hebben om die reden gekozen voor Amstelveen en omstreken. Je zit vlakbij het vliegveld en goed bereikbaar via autosnelweg en openbaar vervoer.

En toch is Amstelveen geen drukke stad, maar juist een oase van rust en ruimte, waardoor de prijzen ook een stuk lager liggen dan in de stad zelf.

Als je dus op zoek bent om een huis te gaan kopen in Amstelveen, of je woont in Amstelveen maar wilt je huis juist verkopen, dan is het belangrijk een goede makelaar te vinden die weet waar het op staat en waar het om gaat. Je wil weten hoe de huizenmarkt er bij ligt. Hoeveel mensen zijn er op zoek naar woningen in Amstelveen? Hoe kan een makelaar jouw huis het beste op de markt zetten? Zoek de makelaar die bij je past.

Een goede makelaar in Amstelveen

Een goede makelaar biedt volledige service waar gewenst, om je woning zo spoedig mogelijk te verkopen aan de optimale prijs. Wij doen er alles aan om het huis te presenteren via foto en video, uiteraard op de juiste woning sites zoals Funda, maar ook via social media en onze website.

Een goede makelaar kan in deze hectische huizenmarkt snel en persoonlijke informatie verstrekken zodat je weloverwogen beslissingen kunt nemen.

Wij bieden dan ook betrouwbare realistisch adviezen, persoonlijke begeleiding en continue communicatie. Dit geeft ons altijd een sterke onderhandelingspositie en we kunnen dan ook het juridische traject deskundig begeleiden.

Een goede makelaar kan u begeleiden in het aankopen van een huis. Dit kan op maat gedaan worden als je wil. Wij kunnen het gehele traject voor je regelen, of je kunt bij ons terecht voor bepaalde diensten, zoals de prijs onderhandelingen, terwijl je zelf andere taken op je neemt om de kosten te drukken. Een goede aankoopmakelaar kan vaak tot meer dan 5% van de vraagprijs afhalen.

Een makelaar met een persoonlijke aanpak

Bij een huis kopen komt best veel bij kijken. Ook voor het verkopen moeten er tal van zaken geregeld worden. Toch benadrukken we dat het niet alleen een zakelijke, maar ook een emotionele aangelegenheid is. De huiseigenaar staat centraal, niet enkel het huis. Ook de buurt waarin je woont, of wilt komen wonen, is persoonlijk en niet iets was overal in het land hetzelfde is. Een eigen huis is dan ook niet iets wat je overal op dezelfde manier doet. Dat laat je toch niet door een groothandel doen?

Zoek een makelaar die je helpt met persoonlijk advies en rechtstreekse hulp bij het zoeken van de fijnste woning, of het verkopen van de woning waar je jarenlang fijn gewoond hebt. Samen stellen we een plan op aan de hand waarvan je beslist of je met ons in zee gaat, zodat je precies weet wat u van ons kunt verwachten.

Een makelaar die bekend is in de buurt

Als je op zoek bent naar een makelaar, dan ben je op zoek naar iemand die kennis van zaken heeft in de lokale omgeving. Wij werken niet alleen in Amstelveen, maar zijn ook bekend met Amsterdam, Uithoorn en Aalsmeer. Het ligt dan wel allemaal bij elkaar in de buurt, en de grens tussen Amsterdam en Amstelveen is niet overal even zichtbaar, maar toch zijn er grote verschillen in de procedures en het juridische traject.

Wij zijn bekend met onze lokale markt en alles daaromheen. Niet alleen deskundig en persoonlijk, maar ook met jarenlange ervaring op deze markt. Zo helpen we u met de best mogelijke oplossingen, op maat gemaakt

Wij zijn een jong makelaars kantoor dat zich gespecialiseerd heeft in aan- en verkoop begeleiding van woningen in Amstelveen en omstreken. Westwijk Makelaars is laagdrempelig, en staat voor een persoonlijk aanpak met 24/7 service.

Neem contact op

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste woningen in beeld

Bekijk ons volledige aanbod