Beschrijving

Gelegen op een van de leukste plekjes in het oude centrum van Aalsmeer vindt u dit royale 3 kamer appartement, met eigen parkeerplaats en zonnig balkon op het zuiden. Op de derde etage heeft u fraai uitzicht over het onderliggende water en doordat de raampartijen vanaf de vloer naar boven reiken heeft u ook direct visueel contact met de directe omgeving. Het ruime zonnige balkon op het zuiden is een heerlijk plek om te vertoeven tijdens de zomermaanden. U proeft hier direct de gezelligheid op het water van de voorbijvarende bootjes en er is altijd activiteit! Met een ruim winkelaanbod precies om de hoek is dit een heerlijk next level appartement als u toe bent aan een volgende stap. Wij nemen u graag mee voor een kijkje…..

Indeling

Begane grond/kelder:
De afgesloten parkeergarage met extra ruime parkeerplek en de grote berging bevinden zich onder in het gebouw. Via de centrale entree komt u in het trappenhuis met lift naar de …..

Eerste verdieping

De brede centrale hal geeft toegang tot alle ruimten van het appartement. Bij binnenkomst loopt u langs de meterkast en de garderobe aan de linkerzijde. Vervolgens vindt u de ruime inpandige berging annex was/stookruimte, het separate toilet en de badkamer met douchecabine wastafel en een 2e toilet. 
Aan de rechterzijde passeert twee slaapkamers met veel lichtinval door de hoge ramen. De grootste slaapkamer mag met recht de masterbedroom genoemd worden met een oppervlakte van maar liefst 30 m2. Aan het einde van de lange hal vindt u de heerlijk ruime woonkamer over de volledige breedte van het appartement. Hier vindt u ook de open keuken in lichte kleurstelling en voorzien van diverse inbouw apparatuur. Via de schuifpui komt u op het grote zonnige balkon met fantastisch uitzicht over de levendige omgeving. 
Kortom een heerlijk veilige, comfortabele plek met veel ruimte, gelegen op een zeer aantrekkelijke locatie dichtbij het gezellige oude centrum van Aalsmeer, ideaal voor mensen waarvan de kinderen het huis uit zijn en die het comfort van een gelijkvloerse woning ambiëren.

Balkon

Zonnig Balkon van 2,20m x 5 m vooral zuid en een beetje oost, met gezellig uitzicht boven het maaiveld en het onderliggende water.

Bijzonderheden

-	Toplocatie gelegen in centrum Aalsmeer aan het water
-	Gunstige zonligging (vrijwel volledig zuid)
-	Zeer ruim van opzet
-	Eigen extra grote parkeerplek in onderliggende garage
-	Airconditioning
-	Veel lichtinval rondom
-	Inpandige berging
-	Grote berging met uitgebreide elektra in kelder
-	Lift
-	Videofoon systeem
-	Royaal zonnig balkon

Kenmerken