Vergelijk aanbiedingen

Amsterdam – Rupelmonde 63

Koopprijs
€ 325.000,- k.k.

Beschrijving

Altijd al op steenworp afstand van het Amsterdamse Bos willen wonen? Ervaar de lusten en niet de lasten van de stad in dit op een knus hofje gelegen leuke en lichte tweekamerappartement met zonnig balkon op het westen.

Deze woning heeft een bijzonder centrale ligging. In de zomer is het goed toeven aan de Bosbaan en in de winter lekker relaxen bij een van de grootste wellness centra van de regio. Heb je behoefte aan meer reuring? Om de hoek stopt een bus die je binnen twintig minuten naar het centrum van Amsterdam brengt.

Alle voorzieningen die je nodig hebt zijn in de buurt. Op het nabije Gelderlandplein is het prima winkelen, en kun je na afloop neerstrijken in een van de vele restaurantjes. Ook het compacte Stadshart Amstelveen (met schouwburg en bioscoop!) is op slechts 10 minuten fietsafstand. Het VU ziekenhuis is om de hoek. En sportliefhebbers kunnen onder andere terecht in het naast het appartementencomplex gelegen sport/tennispark Buitenveldert en op de hockeyvelden in het bos.

Zowel per openbaar vervoer als met de auto is de locatie uitstekend bereikbaar.
Er is een goede verbinding met Station Zuid (Noord/Zuidlijn) en de Zuid-As, dé hotspot voor foodlovers. Ook metrostation Amstelveenseweg is dichtbij.
Met de auto ben je via de Amstelveenseweg binnen een paar minuten op de ring A10, die een goede aansluiting heeft met de A2, A4 en A9.

Kortom een heerlijk centraal gelegen appartement nabij het beste van twee werelden, namelijk de natuur van het Amsterdamse Bos en het steeds bruisendere deel richting Amsterdam Centrum.

Details

    Aantal kamers
    2
    Aantal slaapkamers
    1

Contact informatie

Wim Loos
Wim Loos
020 640 0300
info@westwijkmakelaars.nl