Westwijk Makelaars, Zaai Amstelveen?

Westwijk Makelaars saai? Uhhh…zoiets schrijf je toch niet over je je eigen makelaardij! Nou ik dus wel, maar dan wel Zaai met een “Z”.  In november vorig jaar ontving ik een brief van de gemeente Amstelveen, met de vraag of ik als startend ondernemer kans wilde maken op deelname aan het ZAAI AMSTELVEEN TRAJECT 2018!

ZAAI AMSTELVEEN is een gezamenlijk initiatief van Gemeente Amstelveen, Ondernemingsvereniging Amstelveen en Rabobank Amstel & Vecht met als doelstelling, het helpen van startend ondernemers met het groeien van hun ondernemerschap.

Een fantastisch initiatief en een mooie kans voor mij om naast mijn bestaande netwerk, nieuwe ingangen aan te boren voor Westwijk Makelaars, en daarnaast natuurlijk een goede sparringpartner om je eigen ondernemerschap kritisch tegen het licht te houden.

Maximaal 20 ondernemers kunnen deelnemen aan het ZAAI AMSTELVEEN TRAJECT 2018, en met 64 gegadigden lag de lat behoorlijk hoog! De eerste horde was de lange en uitgebreide motivatie invullijst die volledig ingevuld moest worden. Kwam je door de eerste schifting heen dan volgde de tweede horde, te weten De Pitch!

Ik was met Westwijk Makelaars één van de gelukkigen die de eerste ronde had overleeft, dus ik moest ik mijzelf als eigenaar van Westwijk Makelaars ten overstaan van Mariska Leising (gemeente Amstelveen) Darshan Sloot (Ondernemersvereniging Amstelveen, Sabine Egberts (talent coach Cava Bien) en Carmen Strijk (Rabobank Amstel & Vecht) “verkopen” om een plekje binnen de lucky 20 te bemachtigen.

Zelfs ik die best wel wat gewend is, vond het best spannend om door vier power vrouwen onder de loep genomen te worden. Het voelde een beetje als het overleven van de laatste ronde naar de finale van The Voice of Holland, waarbij alle registers open getrokken moesten worden om de concurrentie voor te blijven. Ik weet het niet helemaal zeker, maar misschien hebben de, door mij meegebrachte chocoladeletters met de hoofdletters van hun voornamen de doorslag gegeven, want na het weekend ontving ik een mail dat ik  geselecteerd was als één van  de deelnemers van ZAAI AMSTELVEEN 2018!

Het ZAAI AMSTELVEEN traject duurt in totaal 6 maanden en bestaat uit inspiratie safari’s bij toffe ondernemers, coachsessie, Masterclasses en bijeenkomsten van Intervisie groepen.

Mijn Intervisie Groep bestaat uit een aantal enthousiaste startende ondernemers die bijzonder complementair aan elkaar zijn, dus buiten het feit dat we kennis delen, kunnen we ook nog eens gebruik maken van elkaars diensten en netwerk. Hoe waardevol is dat?

Ik ben dan ook trots op mijn mede Intervisie Genoten van ZAAI AMSTELVEEN 2018 t.w. Eva Kolk  https://organizedbyeva.nl/ ; Hans Breuker http://www.derelatiemarketeers.nl/ ; Dana van Poelwijck http://www.thetravelclub.nl/dana ; Renée Reijnders  http://www.reneereijers.com/ en Jeroen Pijnaker van Finzie https://finzie.nl/.

Ik sluit deze blog graag af met één van mijn motto’s: Delen is vermenigvuldigen! Bedankt voor deze mooie kans organisatie van ZAAI AMSTELVEEN 2018!

 

img

Wim Loos

Gerelateerde posts

10 jaars rente kruipt weer naar laagste niveau!

Goed nieuws voor mensen die op het punt staat een huis te kopen en voor diegene die aan een rente...

Verder lezen
door Wim Loos

Druk, druk, druk!

Zo ja .... moest even na denken over de titel van deze blog, maar het is toch de meest...

Verder lezen
door Wim Loos

Lerarentekort dreigt door krapte woningmarkt Amstelveen.

Het Amstelveens Nieuwsblad schrijft vandaag in haar katern WONEN over de gevolgen van de...

Verder lezen
door Wim Loos