westwijk-makelaar-huis-kopen-verkopen-huren

Even voorstellen

Mijn naam is Wim Loos, K-RMT gecertificeerd Makelaar Wonen, en ik ben al meer dan 20 jaar enthousiast inwoner van de jongste en grootste wijk van Amstelveen, Westwijk. In 1994 kochten mijn vrouw en ik hier onze eerste nieuwbouwwoning, in wat toen nog “the middle of nowhere” leek te zijn. Nu anno 2017 bewonen wij inmiddels al weer meer dan 10 jaar onze 2e nieuwbouwwoning in diezelfde Westwijk. Veel medebewoners van het eerste uur verhuisden ook binnen de wijk. Zou het toeval zijn dat men hier met zoveel veel plezier wil blijven wonen?

Westwijk is, in de loop der jaren, van een wat saaie nieuwbouwwijk met standaard rijtjeswoningen, uitgegroeid tot een bloeiende en gewilde kindvriendelijke woonomgeving met veel speelgelenheden, groen, waterpartijen en afwisselende architectuur. Middels sneltram 51 heeft Westwijk een rechtstreekse verbinding met het Stadshart Amstelveen en Amsterdam. Via diverse busverbindingen is men binnen no time in de omliggende gemeenten Aalsmeer, Uithoorn, Ouderkerk, Haarlem en niet te vergeten Schiphol. Scholen, sport en recreatie zijn in ruime mate aanwezig binnen de wijk en ook op het gebied van de gezondheid- en ouderen zorg zijn de faciliteiten volop te vinden in de wijk.

Onlangs is het vernieuwde winkelcentrum Westwijk opgeleverd. Het winkelcentrum is met een verdubbeling van haar winkeloppervlak niet alleen aangepast aan de groei van de wijk maar ook aan de behoefte van de inwoners. Westwijk is al jaren internationaal geliefd bij expats uit Japan, India en China vanwege de ruime behuizing en de faciliteiten in de Westwijk. Deze welkome aanvulling op de internationalisering van Westwijk vindt men terug in het winkelaanbod, waarmee met het oog op het geplande nieuwbouw project “De Scheg” (ca. 800 woningen) Westwijk klaar is voor de toekomst.

Met de historische kennis die ik in de loop der jaren heb opgedaan over de wijk en de op stapel staande nieuwe ontwikkelingen ben ik persoonlijk van mening dat Westwijk groot genoeg is voor een Ambassadeur op het gebied van woningbemiddeling! Ik introduceer hierbij dan ook met trots:

Westwijk Makelaars. Nieuw en toch vertrouwd!

De nieuwe makelaar voor Westwijk en natuurlijk ook omstreken!