Prijsbereik: Van naar

Amstelveen in het algemeen heeft een grote aantrekkingskracht op expats uit alle delen van de wereld. De centrale ligging nabij Amsterdam en Schiphol is natuurlijk een belangrijke factor, maar vooral ook de klantvriendelijke houding richting expats op het vlak van de benodigde papierwinkel, inburgering en tewerkstelling vergunningen maken Amstelveen een gewilde woonomgeving voor expats. Andere factoren die bijdragen aan de aantrekkingskracht zijn de aanwezigheid van de Internationale School Amsterdam, uitstekend openbaar vervoer, de vele recreatie en sport voorzieningen en niet te vergeten de opvallend groene woonwijken die Amstelveen kent.

Westwijk in het bijzonder heeft van oudsher een grote Japanse expat gemeenschap. Dit komt onder andere door de aanwezigheid van de Japanse kleuterschool, maar ook door de schoolbus het  dagelijkse vervoer van de kinderen en ouders verzorgt. De laatste decennia zijn daar ook de Koreaanse- en Indische expat gemeenschap bijgekomen. De relatieve nieuwe woningen en de ruimte die deze te bieden hebben zijn gewilde huurobjecten voor expats.

Uw woning verhuren is zeer rendabel!

Woning verhuur is een rendabel alternatief voor spaargeld op de bank. De huur wordt over het algemeen door de bedrijven ter beschikking gesteld aan expats die voor hun werken, waardoor de kans op wanbetaling gering is. Belangrijk is dat uw woning voldoet aan de zgn. liberaliseerde huurgrens. Wij kunnen u hier desgewenst nader over inlichten.

Westwijk Makelaars kan deze verhuur voor u verzorgen. Door het lidmaatschap van VBO Makelaar heeft Westwijk Makelaars toegang tot Huurcheck (waarmee wij potentiele huurders screenen) en beschikken over waterdichte gestandaardiseerde huurcontracten. Daarnaast kunnen wij uw woning aanbieden op diverse woningsites zoals Funda, VBO Makelaar en Pararius.

Kosten voor de verhuur van uw woning

De kosten die Westwijk Makelaars in rekening brengt voor de verhuur van uw woning bedragen de huursom van één maand voor de volledige looptijd dat uw woning aan dezelfde expat verhuurt is plus € 300,- opstartkosten. Genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden neem dan vrijblijvend contact met ons op via:

020-6400300 of info@westwijkmakelaars.nl