Prijsbereik: Van naar

De financiering van een woning is een essentieel onderdeel bij de speurtocht naar een woning. Voor dat u begint aan deze zoektocht naar uw droomwoning is het verstandig om een hypotheek adviseur te raadplegen die u precies kan vertellen wat voor u de mogelijkheden voor u zijn. Hierbij wordt duidelijk hoeveel u op een verantwoorde manier kan lenen, welke hypotheekvormen er zijn en welke rentevast periode het beste bij u(w) (gezin)situatie past.

Daarnaast beschikken de meeste hypotheekadviseurs over een breed pallet van aanbieders op de hypotheekmarkt. De laagste rente is niet altijd de beste raadgever. Vooral de voorwaarden van de hypotheekverstrekkers kunnen doorslaggevend zijn bij een definitieve keuze voor een hypotheeknemer. Let daarbij vooral op de flexibiliteit in de voorwaarden. Niemand kan 30 jaar vooruitkijken en zeker in de steeds sneller veranderende wereld om ons heen is het maar wat plezierig als U uw hypotheek kunt aan passen aan deze veranderende omstandigheden.

Laat u daarom goed voorlichten door een erkend hypotheekadviseur. Deze worden permanent geschoold en kunnen u op de hoogte brengen van alle bestaande en meest recente ontwikkelingen op het gebied van hypotheken.

Westwijk Makelaars werkt samen met een aantal tussenpersonen die het label van Erkend Hypotheek Adviseur mogen voeren. Heeft U interesse in een vrijblijvende oriëntatie op het hypotheekgebied of heeft u reeds concrete plannen, neem dan gerust contact met ons op. Wij van Westwijk Makelaars zullen u dan met de juiste personen in contact brengen die u verder kunnen helpen in aanloop tot de speurtocht naar uw droomwoning

 

Bel ons op 020-6400300 of neem contact met ons op via ons contactformulier!

In samenwerking met:

Logo-Finzie-Amstelveen-in-samenwerking-Westwijk-Makelaars