Braderie Westwijkplein 23 september!

Braderie Westwijkplein 23 september!

Stichting Samen Weg organiseert morgen 23 september tussen 10.00 uur en 18.00 uur  een gezellige braderie op het Westwijkplein in Amstelveen. De stichting heeft als doelstelling geld in te zamelen om een pand in Tsjechie te kunnen kopen. In dit pand wil de stichting 4 aangepaste vakantiewoningen maken voor gezinnen, waarvan één van de gezinsleden een lichamelijke beperking heeft. Vervolgens kunnen deze gezinnen voor een schappelijk bedrag deze aangepaste woningen huren in de vakantie periodes, maar ook daarom heen. Zelfs de route per auto is zorgvuldig uitgestippeld door stichting Samen Weg. Alle tankstations en rustplaatsen onderweg zijn rolstoel vriendelijk uitgerust. Voor dit initiatief is een bedrag van € 26.000,- voor nodig. De huuropbrengst van de marktkramen van de braderie gaat volledig naar dit mooie project.

Van deze gelegenheid maken wij graag gebruik om de inwoners van Westwijk op een informele manier kennis met ons te laten maken. Wij hebben een leuke prijsvraag gemaakt die betrekking heeft op de woningen die Westwijk Makelaars al verkocht heeft hier in Amstelveen. Voor diegene die alle vragen goed beantwoord hebben stellen wij een aantal leuke prijzen beschikbaar. Alle kindertjes mogen bij onze marktkraam een mooie paarse ballon op komen halen!

Indien u vragen heeft over recente ontwikkelingen op woongebied in de wijk en omgeving of over de inhoud van onze diensten bent u natuurlijk ook van harte welkom. Westwijk Makelaars adviseert u hier graag over!

Wim Loos

Westwijk Makelaars

img

Wim Loos

Gerelateerde posts

Westwijk Makelaars, Zaai Amstelveen?

Westwijk Makelaars saai? Uhhh...zoiets schrijf je toch niet over je je eigen makelaardij! Nou...

Verder lezen
door Wim Loos

10 jaars rente kruipt weer naar laagste niveau!

Goed nieuws voor mensen die op het punt staat een huis te kopen en voor diegene die aan een rente...

Verder lezen
door Wim Loos

Druk, druk, druk!

Zo ja .... moest even na denken over de titel van deze blog, maar het is toch de meest...

Verder lezen
door Wim Loos